Alleen essentiële winkels geopend
Alleen essentiële winkels geopend

Vanwege de nieuwste corona-maatregelen zijn in winkelcentrum Leidsenhage alleen essentiële winkels geopend.

Lees meer

Achter de schermen bij Fresh!

Wat komt erbij kijken om al die mooie ambachtelijke versproducten in Fresh! te krijgen? Het succes van Fresh! is te danken aan de enthousiaste ondernemers. Zij zijn het kloppende hart van onze versmarkt en werken iedere dag met passie en onvoorwaardelijke liefde aan hun zaak.

In deze videoserie volgen we de winkeliers van Fresh! van dichtbij. We krijgen een kijkje achter de schermen en inzicht in het ambacht van de ondernemer. Wat drijft hen? En wat kun je verwachten van hun winkel in de nieuwe versmarkt van de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands?


HENK KRAAN

VISSPECIALITEITEN

Een van de parels van versmarkt Fresh! is Henk Kraan Visspecialiteiten. We volgen eigenaar Alex Schotkamp in de vroege ochtend tijdens zijn jacht op de meest verse vis in de visafslag van Scheveningen.


HENK MIDDENDORP

GROENTE & FRUIT

Henk Middendorp werkt al zijn hele leven met veel plezier in de groente- en fruithandel. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader en opa. We gingen bij zonsopkomst mee met Henk naar de groente- en fruitgroothandelsmarkt.


ROBÈRT VAN BECKHOVEN

BIJ ROBÈRT

In de bakkerij van bij Robèrt bakt een team liefhebbers dagelijks verrukkelijke meesterwerkjes. Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven geeft je een rondleiding om van te watertanden.


ADEGA

FOOD & WINE

Sunil Dwarkasing is gek op Portugal. In zijn Adega kun je alles vinden wat een Portugees graag in zijn keuken heeft liggen. Eén van de hardlopers van Adega is Pastel de Nata. Sunil liet ons zien hoe dit verslavend lekkere gebak wordt gemaakt.

 

JERMOUMI

OLIVES & GRILL

Hoe jong ze ook is, Malika runt haar eigen olijvenkiosk in Fresh! als een ervaren ondernemer. Bij Jermoumi Olives & Grill haal je de lekkerste olijven en tapenades. Benieuwd waar Malika’s passie voor olijven vandaan komt?