Veelgestelde vragen

De vernieuwing van Leidsenhage brengt natuurlijk vragen met zich mee. Wij hebben de meestgestelde vragen verzameld en hieronder vermeld. Vind je geen antwoord op een vraag dan kun je ons altijd een vraag stellen via contact.

Wat zijn de openingstijden van Leidsenhage Vernieuwt?
De openingstijden van Leidsenhage Vernieuwt zijn hier te vinden.

Wanneer wordt Westfield Mall of the Netherlands geopend?
De grote opening zal plaatsvinden in de eerste helft van 2021. Als je op de hoogte gehouden wilt worden over de opening, dan kun je je aanmelden voor onze e-mails door een klantenkaart aan te vragen.

Hoe is het gesteld met de luchtkwaliteit in het winkelcentrum?
Leidsenhage Vernieuwt heeft een luchtkwaliteitsmeting laten verrichten door een onafhankelijke organisatie. Daarbij is geconstateerd dat het winkelcentrum voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen omtrent luchtkwaliteit.

Hoe maak ik een klantenkaart aan?
Onze klantenkaart is digitaal te verkrijgen door bovenaan deze pagina op 'Klantenkaart programma' te klikken. Je hebt dan toegang tot exclusieve kortingen, aanbiedingen en evenementen. Ook ontvang je, mits je dit aangeeft, regelmatig een e-mail met de laatste informatie over het winkelcentrum. Maar je kan de klantenkaart ook aanvragen in onze Leidsenhage Vernieuwt-app. Deze vind je in App Store en Google Play.

Welke winkels zijn er nu geopend?
Op onze winkelpagina vind je altijd de nieuwste winkels en restaurants. Je kunt hier alle winkels vinden, en hier alle restaurants.

Waar kan ik terecht voor meer informatie over het openen van een winkel?
Om de ambities voor het nieuwe winkelcentrum waar te kunnen maken, maakt Unibail-Rodamco een zorgvuldige selectie van partijen welke in aanmerking komen voor het ontvangen van een huurvoorstel. Bij het maken van deze selectie staan kwaliteit van het concept, vernieuwing en een gedegen business plan centraal. Indien je interesse hebt in het huren van een winkelpand, dan kun je terecht op www.mallofthenetherlands.com voor meer informatie over de mogelijkheden in Westfield Mall of the Netherlands.

Waar kan ik parkeren wat zijn de kosten hiervoor?
Parkeren is gratis en in totaal zijn er 4000 parkeerplekken beschikbaar bij het winkelcentrum. Voor meer informatie over waar de parkeergarages zich bevinden, raden wij aan de pagina Bereikbaarheid te bezoeken.

Mogen er scootmobiels naar binnen in het winkelcentrum?
In het winkelcentrum mogen scootmobiels stapsvoets rijden.

Zijn honden welkom in het winkelcentrum?
Honden (met uitzondering van hulphonden te herkennen aan het dekje of tuig) zijn niet toegestaan in het winkelcentrum. Als je zeker wilt weten of een hulphond wordt toegestaan in een bepaalde winkel, raden wij jou aan dit na te vragen bij de desbetreffende winkel.

 

Mijn vraag staat hier niet bij
Als jouw vraag niet beantwoord wordt op deze pagina, dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier.